Sousedský spor v Klatovech: Vylévání zvratků, nakonec nůž v zádech

Muž byl obviněn ze zločinu těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a přečinu porušování domovní svobody.

Cílená propagace v Plzni

Na linku tísňového volání policisté v pátek 15. září tohoto roku kolem dvaadvacáté hodiny přijali oznámení, že mezi dvěma muži dochází k sousedským neshodám v Klatovech. Policisté ihned vyjeli na místo a zjistili, že jeden z mužů má řezné poranění v oblasti zad. Podezřelý jednašedesátiletý místní muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,67 promile alkoholu.

Muž v bytovém domě se nevhodně choval ke svému sousedovi, který pobývá o patro níže. Pokřikoval na něho a vyhrožoval, na balkón vhodil skleničku s kávovou sedlinou, a když poškozený uklízel, tak vylil i zvratky. Na místo byli přivoláni policisté a mezitím útočník se dostal do bytu poškozeného, kdy v ruce držel nůž a způsobil muži bodnou ránu v oblasti zad a opětovně chtěl muže bodnout, ale byl zajištěn hlídkou policie. Policisté použili donucovací prostředky hmaty, chvaty a pouta.

Muž byl převezen do policejní cely a následující den převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a přečinu porušování domovní svobody.

Muž byl vzat do vazby a převezen do věznice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.09.2017 06:04



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka