Speciální aukce: k Viktorce se přidávají i Juventus, PSG či Manchester United

Fotbaloví nadšenci, pozor! Je tady aukce naprosto unikátní sbírky dresů.

Cílená propagace v Plzni

Vydražit si můžete originální hrané dresy viktoriánů z aktuální sezony Ligy mistrů, ale i fotbalistů z ostatních klubů elitní evropské soutěže – k podpoře Nadace pro transplantace kostní dřeně se přidávají například Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United či Inter Milán. Výtěžek aukce půjde na podporu a propagaci NTKD - Nadace pro transplantaci kostní dřeně.

Obránce Viktorie David Limberský, mistr světa z „Juve“ Matuidi, královský dres Garetha Balea, dreszáložníka Bayernu Francka Ribéryho, Patrika Schicka zAS Řím, ostrostřelce Interu Milán Icardiho nebo podepsaný dres celým týmem Paris Saint-Germain. Ktomu například Bruggy, Schalke, Neapol, Hoffenheim neboManchester United. Týmy hrající letošní ročník UEFA Champions League se přidávají kplzeňské Viktorce a podpoří NTKD.

„Oslovili jsme kluby stím, zda by společně snámi nepodpořili dobrou věc. Jsme velmi rádi, že se naše výzva setkala svelkým ohlasem a řada klubů zaslala podepsané dresy jedné ze svých hvězd, nebo například rovnou podepsaný celý tým. Všem klubům patří velké poděkování,“ informuje mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

V aukci samozřejmě nesmí chybět ani sněhobílý trikot Realu Madrid. Konkrétně jde o originální dres Garetha Balea podepsaný celým týmem. Tento dres má za sebou zajímavý příběh – jako dárek od místního fanklubu jej obdržela skupinka fanoušků Viktorie, která podporovala svůj tým během utkání na San Bernabéu. „Byli jsme pozváni na oběd smístními fanoušky, kteří nám jej dali. A jsme rádi, že ho můžeme darovat na dobrou věc. Věříme, že se vydraží za co nejvyšší částku a pomůže dobré věci,“ řekl zástupce fanouškovské skupiny Daniel Ulrich.

V aukci se samozřejmě objeví i dresy hráčů Viktorie. „Půjde o originální hrané dresy z dvojzápasů sRealem Madrid a CSKA Moskva. Dresy samozřejmě hráči podepíší,“ dodává Václav Hanzlík.

Vše je určeno pro fotbalové fanoušky a nadšence. Získat vysněný dres mohou ve speciální viktoriánské dražbě, která odstartovala v úterý 11. prosince a bude ukončena 15. ledna 2019.

„Do aukce vnadcházejících dnech přidáme ještě další dresy, to bude pro fanoušky překvapení, protože znovu půjde o velmi zajímavá a atraktivní jména,“ prozrazuje mluvčí klubu. Jako bonus navíc budou přidány i kopačky, hrané míče a další zajímavé předměty vázané k aktuálnímu ročníku UEFA Champions League.

Aukce běží na adrese: fcviktoria.sportovniaukce.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 12.12.2018 17:08



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka