Špičák hlásí skvělé podmínky, v sobotu večer patří dětským světluškám

K osmdesáti centimetrům do čtvrtečního rána připadlo dalších cca deset čerstvého sněhu a šumavský Špičák tak před Silvestrem 2017 hlásí skvělé podmínky.

Jarní servisní akce AUTO CB

 „V provozu je kompletně celý areál. Hlavně děti už „brousí“ zatáčky na nově otevřené funline na Spodní Šanci a otevřen máme také snowpark na Lubáku.“ říká k aktuálním podmínkám provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.                 

Loni touto dobou se lyžovalo na jedné liniové sjezdovce a rodinné spodní Šanci. Silvestrovský sjezd pochodní po nejprudší české sjezdovce Šance se pak proměnil v nucený pochod na botách. „Podmínky jsou ale letos parádní, kupříkladu ve středu byl podle mě jeden z nejlepších dnů na lyžování. Zavítalo k nám skoro 1800 návštěvníků, což už je u nás nadprůměrná návštěva,“ dodává Kasík.

V sobotu 30. prosince pořádá areál tradiční akci pro děti na Spodní Šanci. Od půl šesté večer začíná volné lyžování se soutěžemi pro děti s lampiony - sjezd světlušek. Akce je s hudbou a občerstvením. Na její závěr bude zapálen oheň a odpálen ohňostroj. Děti lyžují zdarma.    


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka