Spisovatelka Zdeňka Jordánová v Plzni promluví ve středu o čase změn

Přednáška spisovatelky Zdeňky Jordánové na téma Rozhodnutí – je čas změn se uskuteční 11. dubna od 18 hodin na Fakultě zdravotnických studií v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Ing. Zdeňka Jordánová je česká spisovatelka knih o osobnostním růstu, pořádá kurzy a semináře a poskytuje individuální poradenství. Je první českou představitelkou New Age. Na svých seminářích se setkala se mnoha lidmi, kteří se rozhodli změnit přístup k řešení životních otázek – je jejich učitelkou a mentorkou. Kromě seminářů pořádá i řadu přednášek po celé České a Slovenské republice.
Do Plzně zavítá 11. dubna. V přednáškové místnosti fakulty zdravotnických studií v Husově ulici 11 bude od 18 h přednášet na téma „Rozhodnutí – je čas změn“.

„Náš svět je velmi kulturní. Má-li být zachován, musí se začít duchovně vyvíjet. Je čas přestat bojovat o přijetí druhých lidí, ale vyřešit si přijetí sebe samého. Je čas přestat mít strach být sám sebou, falešně tolerovat něco, co je pro nás nepřijatelné a navrátit si svoji hrdost. Je čas vrátit se ke svým kořenům, či do svého dětství. Přestat opakovat chyby a opravdově žít to, co cítíme! Je čas postavit se za vše, co nám bylo původně dané. Za přírodu, za jednoduchost věcí, za staré opravdové hodnoty, za lásku..,“ říká Jordánová.
Nejen na přednáškách a seminářích, ale i ve svých knížkách se Jordánová snaží pomoci zájemcům s hledáním odpovědí na otázky např.:

Máte někdy pocit, že to ve vašem životě stále není ono?
Máte pocit, že něco hledáte?
Máte pocit, že ten svět "jde" někam jinam, než Vy byste chtěli?

Předprodej vstupenek: Knihkupectví Štěstíčko, Plzeň, Nám. Republiky 21 (průchodem do 1. patra)

Předprodej vstupenek a více informací: na emailu martina@martaska.cz
Více o autorce na www.poznejsvujcil.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka