Splašené nůžky v divadle Pluto

Divadlo Pluto připravilo interaktivní netradiční komedii Splašené nůžky. Premiéra byla v pondělí 7. května v OC Doubravka v divadle PLUTO. Detektivní komedie je náročná pro herce a mimořádně atraktivní pro diváky, které vtáhne rychle do děje.

Cílená propagace v Plzni

Divadlo Pluto slaví narozeny, přínáší novou komedii a divadelní festival

Plzeňské profesionální Divadlo Pluto slaví v dubnu své 19. narozeniny a zároveň na podzim vstupuje do své jubilejní 20. sezony. Svoji cestu nemělo a nemá rozhodně lehkou. Po dlouhou dobu se potýkalo s existenčními potížemi, nicméně tuto situaci významně ulehčil zájem stále se rozšiřujícího publika, což potvrzuje fakt, že je na každé představení téměř dva měsíce vyprodáno.

Po mimořádně úspěšném uvedení světoznámého muzikálu My Fair Lady a komedie Šílený prachy připravilo Pluto naprosto jedinečnou a netradiční interaktivní komedii Splašené nůžky. Tato komedie je uváděna po celém světě a zároveň je uvedena v americké verzi Guinessovy knihy rekordů. Zapojení diváků do hry je nezbytné pro vývoj celého děje. V České republice tuto hru uvádí několik divadel. Úspěšné nastudování se dá očekávat s výraznými hereckými osobnostmi i v divadle Pluto. Překladatel této hry a zároveň režisér například v divadle Kalich Petr Novotný se vyjádřil i s uznáním, že tato hra je pro charakter Divadla PLUTO jak stvořená.

První premiera byla uvedena 7. května, druhá pak 9. května v Divadle Pluto v OC Doubravka.

Následně po premiéře bude v týdnu od 14. do 18. května probíhat v Divadle PLUTO JIŽ 7. ROČNÍK Minifestivalu Česky hezky. Program festivalu bude opět pestrý a bude probíhat každý den od rána do noci. Dopolední představení jsou určena mateřským, základním a středním školám ale i veřejnosti. Pro menší diváky jsou připravené oblíbené pohádkové pořady, pro starší děti pak zábavně naučné pořady.

Odpoledne si děti mohou vyzkoušet i divadelní řemesla - herectví. step, historický šerm.

Večery pak budou patřit nejoblíbenějším představením Divadla Pluto a zajímavým hostům, například Vladimíru Hronovi, Martinovi Vobrubovi nebo Ivu Šmoldasovi.

Bližší informace o programu najdete na www.divadlo-pluto.cz, telefon 606 280 010, OC Doubravka Plzeň

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 09.05.2018 08:58



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka