Společně bojujeme za Plzeň! Fotbalisté i hokejisté jdou do bitev s Hradcem Králové

Plzeňští fanoušci se mohou o nadcházejícím víkendu těšit na bohatý sportovní program. Hned v pátek se na domácím ledě postaví proti Hradci Králové hokejisté, v neděli vyzvou soupeře z východu Čech i viktoriáni. „Společně budeme bojovat za naše město,“ zní odhodlaně z kabin plzeňských indiánů i fotbalistů.

Cílená propagace v Plzni

Západ versus východ Čech. Plzeň versus Hradec Králové. O víkendu hned dvakrát. Nejprve se proti svému neoblíbenému soupeři postaví v pátek 30. září od 17:30 hokejoví indiáni a budou se snažit odčinit dosavadní domácí neúspěchy a naplno bodovat. „Dřív se nám proti Hradci nevedlo, ale loni se to částečně změnilo. Pokusíme se na to navázat a vyhrát,“ říká před utkáním útočník Dominik Kubalík, jenž má kromě hokeje velmi rád i fotbal a samozřejmě fandí Viktorii.

Pokud mu to čas dovolí, usedne v neděli 2. října (20:00) na sedadlo v Doosan Areně, kde jeho oblíbený tým přivítá ligového nováčka rovněž z východu Čech. „Chceme vyhrát, pobavit naše skvělé diváky a zůstat na vítězné vlně,“ přeje si před zápasem útočník Marek Bakoš.

Právě on ochotně nafotil společnou fotografii s Dominikem Kubalíkem na plzeňském náměstí. Dva největší plzeňské kluby spojily před víkendem síly a společně zvou fanoušky do hlediště. „Věříme, že soupeř si do Hradce Králové nic neodveze a všechny body zůstanou u nás doma. Společně bojujeme za Plzeň,“ shodli se oba výteční střelci.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka