Společnost Auto CB úspěšně předala 20 speciálně upravených vozidel Policii ČR

V pondělí 9. prosince se uskutečnilo předání prvních dvaceti speciálně upravených automobilů Krajskému ředitelství policie Plzeňského kraje.

Cílená propagace v Plzni

Společnost AUTO CB, spol. s r.o. v pondělí 9. prosince úspěšně předala prvních 20 speciálně upravených automobilů Krajskému ředitelství Policie Plzeňského kraje. Do konce roku by měla Policie odebrat celkem 436 vozidel. Jedná se o vozy Škoda Octavia Combi s nejsilnějším benzínovým motorem s automatickou převodovkou a pohonem všech čtyř kol. Automobily budou sloužit pro udržení veřejného pořádku policistům v celém Plzeňském kraji. Pro společnost AUTO CB, spol. s r.o. je předání vozů již druhou uspokojenou zakázkou pro Policii ČR. 

Společnost AUTO CB, spol. s r.o. se mimo to těší také z nedávného úspěchu v prestižní soutěži ŠKODA Challenge.

O společnosti AUTO CB, spol. s r.o.

Společnost Auto CB je autorizovaným prodejcem vozů značek Škoda, Renault a Dacia. V současné době je jedním z největších prodejců vozů v západočeské oblasti. Krom prodeje vozů zajišťuje AUTO CB, spol. s r.o také autorizovaný servis. Zmíněná firma byla jako jediná v regionu zvolena výrobcem ŠKODA Auto a.s. jako Technické informační centrum, které řeší komplikované případy i z ostatních autoservisů.

Více se o společnosti Auto CB můžete dozvědět na webu www.autocb.cz.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka