Společnost Daramis prodává další byty u Západočeské univerzity

Developerská společnost Daramis odstartovala třetí fázi úspěšného plzeňského projektu Unicity.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zájemci o nový byt v sousedství Západočeské univerzity v Plzni a průmyslové zóny Borská pole mohou vybírat z dispozičního řešení 1kk až 4kk. V nabídce je zatím 34 bytů v budově B1 (třetí fáze zahrnuje tři domy se 102 byty) s průměrnou cenou 65 tisíc Kč/m2 včetně DPH. Samotná výstavba bude zahájena letos v červnu.

„Plzeňský projekt Unicity patří svými benefity, zejména výhodným umístěním a širokou škálou služeb, mezi naše nejúspěšnější aktivity. To dokládá i mimořádný zájem kupujících. Na rozdíl od předchozích dvou fází, které měly v nabídce zejména malé byty 1kk a 2kk, nabízí třetí i výrazně větší varianty s dispozičním řešením 3kk a 4kk. Očekáváme, že mimořádný zájem bude i o poslední etapu Unicity,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Projekt Unicity Plzeň realizuje developerská společnost Daramis. V rámci tří etap postupně vzniká 542 jednotek, z toho více než 200 bytů je určeno k nájemnímu bydlení. Nájemní byty jsou plně vybavené určené k okamžitému nastěhování s nadstandardním rozsahem služeb. K dispozici jsou například wi-fi síť, prádelna, společenská místnost a místnost pro jógu, security služby, úklid nebo odpočinková zóna v udržovaném vnitrobloku s grilem, fitness nářadím, dětským a volejbalovým hřištěm.

Vzhledem ke své poloze je projekt Unicity zajímavou možností pro studenty a pedagogy Západočeské univerzity v Plzni nebo pro zaměstnance společností působících v rozvíjející se průmyslové a obchodní zóně Borská pole.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.05.2019 08:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka