Rodinný spor kvůli nevěře skončil v Chotěšově rozbitým autem

Spor mezi muži skončil vyhrožováním a poškozeným vozem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Záznam o sdělení podezření pro trestné činy nebezpečné vyhrožování a poškození cizí věci si z rukou policejního komisaře ze služby kriminální policie a vyšetřování převzal 36letý cizinec. V neděli 1. září 2019 v době od 19:00 do 21:25 hodin v Chotěšově došlo nejprve ke slovní rozepři mezi ním a partnerkou. Ta mu oznámila, že je mu nevěrná s jeho 45letým strýcem.

To muže rozčílilo natolik, že strýci začal vyhrožovat zabitím a fyzickou likvidací, a to slovně i gesty. Strýc z obavy o svůj život z domu utekl. To však synovce nezastavilo. Před domem měl strýc zaparkované vozidlo tovární značky Renault Clio. Synovec vzal do rukou lopatu a za pomocí lopaty rozbil boční okénko u řidiče, dvě boční okénka v zadní části vozidla, zadní sklo a poškodil i karoserii vozu. Přitom strýci stále vyhrožoval zabitím.

Ve vyhrožování pokračoval i poté, co se na místo činu dostavila hlídka policistů. Policisté muže vyzvali k provedení dechové zkoušky, se kterou cizinec souhlasil. Přístroj v jeho dechu naměřil více než jedno promile alkoholu. Z důvodu jeho agresivity policisté muže zadrželi a eskortovali jej do policejní cely. Celkovou hmotnou škodu strýc vyčíslil na téměř šedesát tisíc korun. Synovec se teď bude za své protiprávní jednání, za výše uvedené trestné činy zodpovídat před soudem. Případ policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 10.09.2019 06:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka