Sportmanie Plzeň 2018 vstupuje do druhé poloviny

Polovinu devítidenního programu má ve středu za sebou Sportmanie Plzeň 2018.

Cílená propagace v Plzni

A polovinu velice úspěšnou! I včera bojovaly děti o medaile, poprvé mohly získat i stříbrné. Do areálu se se svými hracími kartami vrátilo více než 400 dětí, které si do sbírky k bronzové mohly přidat i stříbrnou medaili. Kromě toho další téměř pětistovka dětí přišla na Sportmanii poprvé a získala medaile bronzové.
Také včera se největšímu zájmu těšila Jump aréna, lezecká stěna, autodráha Carrera a vodní sporty, především populární paddleboarding. Ale ani na ostatní sportovních stanovištích si na nezájem dětí či dospělých rozhodně nemohli stěžovat. Dlouhou frontu si vystáli zájemci na podpis fotbalistů Viktorie Plzeň Tomáše Chorého a Patrika Hrošovského, kteří navíc přinesli do areálu za OC Plzeň Plaza ukázat mistrovský pohár za vítězství v první lize. Početné publikum měla i přednáška jednoho z mála českých himálajských lezců Honzy Trávníčka, který v pátek odlétá na další výpravu do Nepálu.

Středeční i čtvrteční program začíná pravidelnými ranními rozcvičkami v 7 a v 8 hodin, na programu jsou opět četná sportovní a taneční vystoupení, autogramiády, besedy a drobné soutěže u jednotlivých stánků. Dnes v 16 hodin se přijdou na Sportmanii podepisovat házenkáři Talentu Plzeň a zítra hokejisté Škody. Hlavní odpolední blok Sportmanie startuje ve všední dny vždy ve 13 hodin a trvá do 19 hodin, vstup je pro všechny zdarma.

Program na čtvrtek 23. srpna:
13:00 Roller Gang – kolečkové brusle
13:30 Pohybové studio J&A – sport aerobic
14:00 Jóga v síti s Marií
14:30 Škola bojových umění Narama – kickbox
15:00 GYMNATHLON – hravý sportovní program
15:30 Taneční škola Dance Nation – disco dance
16:00 Autogramiáda HC Škoda Plzeň
16:00 Unique Plzeň – disco dance
16:30 Fakultní nemocnice Plzeň – fyzioterapie
17:00 Jumping Krašovská Team
17:30 Přednáška – Přemysl Švarc
18:00 Tanec v Plzni – tančírna


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.08.2018 12:48



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka