Sprejeři poničili v Klatovech městské hradby

Ve čtvrtek odpoledne dva muži a jeden chlapec postříkali různými barvami městské hradby a další objekt. Policisté podezřelé zajistili.

Jarní servisní akce AUTO CB

  Policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali ve čtvrtek 16. března tohoto roku po patnácté hodině oznámení, že v Klatovech na Plzeňské ulici tři muži postříkali barvou městské hradby. Na místo se dostavila hlídka policistů.  Policisté zajistili  dva muže ve věku osmnáct a devatenáct let z Klatov a nezletilého chlapce.

 Podezřelí barvami postříkali historické městské hradby, kde napsali tři nápisy o celkové velikosti 10 x 1,8 metrů. Na objektu transformátorové stanice v ulici Randova barvami napsali dva nápisy a plocha těchto nástřiků činí 5,26 x 1,3 metry. V ulici Podbranské opět na městské hradby napsali nápis „Mám rád poníky“, který je o rozměrech 4,4 x 0,9 metrů a další dva nápisy s poškozenými plochami o rozměrech 1,6 x 1,2  a 2,5 x 1,3 metry.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci formou spolupachatelství. K určení konkrétní výše škody bude přizván znalec z oboru. Po provedení neodkladných úkonů byli podezřelí propuštěni.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka