Sprejeři v Plzni poničili památku a podchod

Plzeňští policisté šetří dva případy sprejerství. Vandalové poničili kulturní památku a stěnu v podchodu.

Cílená propagace v Plzni

Dosud neznámý pachatel poškodil vstupní dveře mýtní budky Wilsonova mostu v Plzni. Za pomoci fixy bílé a růžové barvy je popsal a pomaloval řadou nečitelných nápisů, přičemž uvedená stavba je vedena v památkovém katalogu Národního památkového ústavu jako kulturní památka.

Ve druhém případě neznámý pachatel poškodil stěnu podchodu vedoucího na autobusové nádraží, kdy ji pomaloval různými nápisy bílé barvy s černým ohraničením a červenými prvky.

V obou případech policisté z obvodního oddělení Plzeň-střed zahájili úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci a po pachateli, pachatelích pátrají.

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 5 roky

    Je až neuvěřitelné, jak se někteří lidé dokáží chovat. Jsou jako zvířata, obzvlášť, když jde o majetky jiných. Já pevně věřím v sílu našeho právního aparátu a doufám, ze pachatel bude dopaden a náležitě potrestán.... ne, dělám si legraci (ne ze bych ničení cizích majetků schvaloval, to rozhodně ne)... to policie nemá nic lepšího na práci??? Taková blbost, to svět neviděl. Místo toho, aby se policie zaměřila například na všechny ty feťáky a bezďáky, kterých je plný centrum, beztrestně obtěžují životy pracujících občanů, znečišťují veřejná prostranství, neustále popíjí alkohol, užívají drogy, nechávají volně pobyhat své psy, neustále vegetí v místech, kde by měl člověk najít klid a odpočinek a hyzdí krásu města. To by byla panečku služba veřejnosti. Za to by člověka i ne jeden pochválil a poklepal na rameno, řekl by, dobra práce páni policisté. Tohle fakt ne, to se nezlobte.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 28.05.2019 06:08



0 (1)
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka