Startuje devátý ročník celostátní soutěže Žena regionu

Již 9. ročník celostátního projektu Žena regionu také letos ocení ženy, které se nezištně, dobrovolně ve svém volném čase a často na úkor osobního života věnují druhým.

Cílená propagace v Plzni

Nominace odstartovaly v dubnu a nominovat ženu ze svého okolí může veřejnost až do 15. června.

V krajském kole v loňském roce vybírala veřejnost z celkem 26 nominovaných prostřednictvím hlasování na internetu. Jednoznačnou vítězkou se stala místopředsedkyně nadačního fondu Šance onkoláčkům Ladislava Blumelová, druhou oceněnou ženou byla za spolek UCHO z. s. Lenka Ticháčková a jako třetí se umístila Pavla Jakoubková, tisková mluvčí krajských hasičů.

Devátý ročník s sebou nese několik novinek. Jednou z nich je omezení počtu účastnic v regionálních kolech na deset. Prvních deset příběhů nominovaných žen, které splní kritéria pro zařazení do projektu, postoupí do soutěže o prvenství v rámci regionálních kol.

Umístění jednotlivých soutěžících bude letos navíc zveřejněno vždy v rámci slavnostního vyhlášení regionálního kola v daném kraji. Do té doby bude výsledné pořadí účastnic tajné. Absolutní vítězka pro celou Českou republiku bude vyhlášena v rámci slavnostního galavečera v Praze.

Projekt Žena regionu patří všem ženám, které svým aktivním přístupem motivují a obohacují ostatní, podílejí se na veřejném životě, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům nebo přispívají ke zlepšení a rozvoji regionu, v němž žijí.

Celostátní projekt Žena regionu se koná pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu ČR a Asociace krajů ČR.

Více na http://www.zenaregionu.cz/.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 10.05.2018 14:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka