Startuje Léto v Prazdroji. Opět nabídne koncerty, filmy a pivo pod širým nebem

Na sedmnáct letních prázdninových večerů s koncerty tuzemských kapel a skvělými filmy se mohou těšit návštěvníci tradičního festivalu Léto v Prazdroji.

Jarní servisní akce AUTO CB

Letošní 16. ročník začíná ve čtvrtek 4. července koncertem skupin Semtex a High five. Na pátek je pak připraveno promítání filmu režiséra Quentina Tarantina Hanebný pancharti. Léto v Prazdroji bude probíhat po celý červenec a srpen v areálu plzeňského pivovaru každý čtvrtek a pátek.

Čtvrteční večery na nádvoří Plzeňského Prazdroje budou patřit hudbě, vystoupí vždy dvě kapely a návštěvníci se mohou těšit například na Vítkovo kvarteto, Tichou dohodu, Imodium, Ivan Hlas Trio, 05 a Radeček nebo Kurtizány z 25. avenue. Začátek koncertů je plánován na devatenáctou hodinu, druhá z kapel pak vystoupí od půl deváté večer. Dvojkoncert bude stát 50 korun a součástí vstupenky je i jeden nápoj zdarma z nabídky Prazdroje.

Prázdninové pátky se v plzeňském pivovaru ponesou ve filmovém duchu a diváci si budou moci užít atmosféru kina pod širým nebem. „V letošním roce se nám podařilo zajistit filmy, které opravdu stojí za to. Kromě Hanebných panchartů v našem letním kině u Formanky promítneme například nejpopulárnější film posledních měsíců Bohemian Rhapsody, jednu z nejlépe hodnocených komedií minulých let Nedotknutelní, francouzský komediální kousek Co jsme komu zase udělali, nebo českou klasiku Postřižiny,“ říká Pavla Mášková z oddělení turismu a historického dědictví Plzeňského Prazdroje. Vstupenka do letního pivovarského kina stojí 100 korun a její součástí je i welcome drink z portfolia Plzeňského Prazdroje.

Léto v Prazdroji nabídne samozřejmě skvělé čepované pivo Pilsner Urquell nebo speciály z Volby sládků. Čepovat se nově bude do stylových vratných kelímků. „Recyklace a udržitelné podnikání není téma jen u nás ve výrobě, ale i na našich akcích. Proto jsme se rozhodli zavést vratné kelímky. Při zakoupení nápoje návštěvníci zaplatí zálohu 50 Kč a při každém dalším doplnění piva jim kelímek samozřejmě vyměníme za čistý,“ dodává Pavla Mášková.

Prazdroj svůj prázdninový festival hudby a filmů podpoří také na Instagramu pilsnerurquell.brewery, kde připravil pro návštěvníky speciální soutěž. Ten, kdo na akci přijde v oblečení od značek Plzeňského Prazdroje, vyfotí se a nasdílí na Instagram fotku s hashtagem #oblecprazdroj, bude soutěžit o poukazy do Dárkové prodejny na nádvoří pivovaru v hodnotě až 500 Kč.

Více informací včetně detailního programu najdete na www.prazdrojvisit.cz.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka