Státní hrad a zámek Bečov v neděli slaví Mezinárodní den seniorů

V neděli 1. října oslaví správa státního zámku Bečov Mezinárodní den seniorů. Ve spolupráci s Pouličním divadlem Viktora Braunreitera nabídne za zvýhodněné vstupné na hranou prohlídku s názvem Pérola Barroca aneb Baroko v Bečově nad Teplou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Senioři patří tradičně mezi nejpočetnější skupiny návštěvníků zámku Bečov. Také z tohoto důvodu a v souladu s turistickým tématem propagace barokních památek Karlovarského kraje se správa státního hradu a zámku Bečov rozhodla ve spolupráci s Pouličním divadlem Viktora Braunreitera, připravit pro veřejnost malý dárek k Mezinárodnímu dni seniorů v podobě hrané prohlídky s názvem Pérola Barroca aneb Baroko v Bečově nad Teplou.

Prohlídka se bude odehrávat v prostorách II. prohlídkového okruhu (Zámecké interiéry). Velmi explicitně, ale zároveň též vtipně přiblíží herci strasti a radosti barokního života.

 Bohužel ne všechny bariéry lze v historické budově odstranit. Prohlídka je určena pro aktivní seniory, neboť se odehrává ve druhém patře zámku, což představuje překonání přibližně 60 schodů dělených několika podestami. Každopádně rychlost výstupu a sestupu bude přizpůsobena pohybovým schopnostem všech účastníků prohlídky.

 1. října 2017 se konají pouze tři exkluzivní prohlídky za zvýhodněné vstupné 60 Kč. Kapacita těchto prohlídek je omezená, vstupenky na prohlídky v 10:30, 13:15 nebo 14:30 hodin lze rezervovat na webu www.zamek-becov.cz nebo telefonním čísle 353 999 394.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka