Stepaři z Plzně bojují na mistrovství světa s choreografií Shopping a sólem Matěje Borovského

Členové studia Step by Step Kamily Borovské se 29. 11. a 1. 12. představují na Mistrovství světa ve stepu (IDO World Tap Dance Championships) v německém městě Riesa.

Cílená propagace v Plzni

Do světového finále se probojovala malá skupina Adults II (nad 30 let) se skladbou Shopping a v kategorii sólo junioři patnáctiletý Matěj Borovský. Plzeňští stepaři se kvalifikovali díky úspěchům na červnovém Mistrovství ČR ve stepu a také na Mistrovství Evropy v Praze. Mistrovství světa v Riese se koná od 27. 11. do 2. 12. 2017 a na Plzeňany tu čekají soupeři z USA, Itálie, Kanady Švýcarska, Jihoafrické republiky, Velké Británie, Německa a dalších zemí.

Step by Step studio založila Kamila Borovská v Plzni v roce 2010. V současné době má kolem 150 členů od 5 do 70 let a v květnu letošního roku získali stepaři nové zázemí ve Studiu v prostorách DEPO2015. Na mistrovství světa pojedou už podruhé. „V loňském roce jsme se probojovali do světové soutěže se skladbou Charlie v podání malé skupinky juniorů. Letos v kvalifikaci uspěly dospělé členky studia a sólově můj syn Matěj, který našel skvělého trenéra v Igoru Bezdieniezhnykhovi,“ říká zakladatelka studia a lektorka Kamila Borovská.

Plzeňští diváci mohou Step by Step studio vidět na tradičním vystoupení v Divadle Alfa 19. 1. 2018 od 17 nebo od 19 hodin. Vstupenky v ceně 100 Kč jsou k dostání v pokladně Divadla Alfa, na Rokycanské třídě v Plzni.

Další informace najdete na www.stepbystepstudio.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.11.2017 17:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka