Strážníci sbírali z ulic Plzně opilce

Strážníci ze stanice Územně strážní služby v průběhu úterní služby sbírali opilé v ulicích města a dopadli také hledanou osobu PČR.

Cílená propagace v Plzni

Pozornosti hlídky neušel během pochůzky Štruncovými sady v dopoledních hodinách mladý muž ležící na lavičce.  Strážníkům bylo o jeho osobě dle místní a osobní znalosti známo, že jde o osobu, o kterou má právní zájem PČR. To se také po provedení dalších úkonů potvrdilo. Šestadvacetiletý Plzeňan byl proto předán do rukou republikových policistů.

Před čtvrtou hodinou odpoledne pak strážníci ze stanice Územně strážní služby sbírali v centru města opilého muže, jenž si ustlal po svém po alkoholovém odpočinku v sadech Pětatřicátníků přímo u stezky pro chodce. Přemíra alkoholu, která mu v těle kolovala, mu nedovolovala, aby se postavil ze země na nohy a z místa odešel po svých. Jelikož v tomto stavu nekontroloval své chování a ohrožoval svůj život a zdraví, naložili ho strážníci do služebního vozu a dopravili k vystřízlivění na záchytku.

 V podvečer zamířili s další opilou osobou strážníci na záchytku znova. Tentokrát se jednalo o muže z jižního Plzeňska, jehož našla hlídka v dost silně podnapilém stavu povalovat se u divadla J. K. Tyla.

Po půl osmé večer vyrazila do stejného zdravotnického zařízení ještě hlídka vybavená vozidlem pro převoz podnapilých osob.  Přivolali si ji strážníci z obvodní služebny Městské policie Plzeň – střed, kteří objevili ve Švihovské ulici ležet u vchodu do místní ubytovny na základě předchozího telefonického oznámení namol opilého muže. Povaloval se na trávníku s rozepnutými kalhotami a byl pomočený. Při každém pokusu postavit se, padal. Kvůli silné opilosti muž nebyl schopen provést zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu.

foto: mp plzeň

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.04.2018 06:28



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka