Strážníky v Rokycanech zaměstnávalo rušení nočního klidu i psi v autech

Čím dál víc práce mají v poslední době rokycanští strážníci kvůli teplým nocím.

Jarní servisní akce AUTO CB

Lidé mají často otevřená okna až do rána. Přibývá totiž stížností na rušení nočního klidu. Městští policisté tak třeba zasahovali v bytě v Soukenické ulici, kde se hlasitě hádaly tři ženy. Jedna z nich, která pochází z Ukrajiny, byla silně opilá a chtěla skočit z okna. Za asistence strážníků ji proto sanitka převezla na psychiatrické oddělení do nemocnice v Plzni. 

Těžko pochopitelné je jednání některých majitelů psů, kteří nechávají své mazlíčky zavřené v horkých dnech v autě. Už několik takových případů museli řešit rokycanští strážníci. Jeden z pejskařů si například šel zaplavat do bazénu, pes na něj zatím čekal v autě s pootevřenými okénky. I když bylo zvíře v pořádku, strážníci návštěvníkovi bazénu doporučili, aby mu nechával ve voze vodu a nejlépe, aby ho s sebou v obdobných situacích vůbec nebral.    

Kuriózní pohled se naskytl strážníkům v Palackého ulici, kde dělníci pracující na rekonstrukci našli kolo připoutané k jednomu z bagrů a nemohli tak stroj používat. Hlídka překonala zámek a kolo uložila na služebně. Po několika dnech na služebnu přišel majitel bicyklu, který prý kolo k bagru připoutal, když se opil a zjistil, že není schopen odjet. Svůj dopravní prostředek už má zpět doma.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 06.06.2019 06:25



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka