Strojírenská společnost Škoda JS bude podporovat plzeňské Indiány

Klub HC Škoda Plzeň prodloužil spolupráci se společností Škoda JS, a. s. o další sezónu. Dohoda byla stvrzena podpisy generálního manažera hokejového klubu Martina Straky, a předsedy představenstva a zároveň generálního ředitele Škody JS Miroslava Fialy.

Cílená propagace v Plzni

ŠKODA JS a.s. která se primárně věnuje jaderné energetice, podpořila také v této sezóně extraligový hokej v Plzni a stala se hlavním partnerem HC Škoda Plzeň.

„Rozhodli jsme se ještě výrazněji podpořit plzeňský hokej, protože jsme patrioty regionu, v němž už téměř 60 let působíme,“ uvádí Miroslav Fiala, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ŠKODA JS.

„Jsem velmi rád a děkuji našemu  hlavnímu sponzorovi, že se vše podařilo dotáhnout k dobrému konci a můžeme společně pokračovat v dnes již několikaleté spolupráci. Významně přispívá ke stabilizaci chodu celého klubu a umožňuje nám soustředit se hlavně na sportovní výkony, které nám na začátku sezóny dělají velkou radost,“ uvádí Martin Straka, generální manažer HC Škoda Plzeň.

Společnost ŠKODA JS a.s. nesponzoruje jen sport a za svou práci v regionu získává opakovaná ocenění. Letos získala druhé místo mezi velkými podniky kraje v soutěži „Cena hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost“. „V Plzni podporujeme nejen sport, ale také vzdělávání mladých lidí. Finančně i personálně se podílíme zejména na fungování Katedry energetických strojů a zařízení ZČU v Plzni,“ uzavírá Miroslav Fiala.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka