Tábor i kemp v Plzni se zaměřením na sport nabízí poslední volná místa

Poslední volná místa nabízí organizátoři příměstského tábora, který bude součástí Olympijského parku Plzeň a je zaměřen na různé sportovní aktivity pro děti ve věku od 6 do 12 let. Tábor se uskuteční ve dvou turnusech, a to od 8. do 12. a od 15. do 19. srpna.

Cílená propagace v Plzni

Zázemí účastníkům v obou termínech poskytne 1., 2. a 20. základní škola, které disponují potřebným vybavením pro jednotlivé sportovní aktivity. Děti tady zažijí olympijské i neolympijské sportování pod vedením zkušených trenérů. Vyvrcholením celého programu bude účast ve víceboji spojeném s oceněním těch nejlepších.

Možnost podat si ještě přihlášku do příměstského kempu v rámci Olympijského parku Plzeň má i mládež ve věku od 12 do 17 let, pro ni je připraven ve stejných termínech podobný program. Postupně navštíví pět specializovaných plzeňských sportovišť, a to Jacht klub u Velkého boleveckého rybníka, areály TJ Slavia VŠ, TJ Lokomotiva, atletický stadion a armádní střelecký areál v Lobzích, aby si v jejich prostorách zasportovali pod vedením nejen zkušených trenérů, ale i sportovců.

Cena pětidenního příměstského tábora a kempu činí 1800 korun.

Více informací je k dispozici na webu Olympijského parku Plzeň nebo na e-mailech tabor-rio2016@plzen.eu, kemp-rio2016@plzen.eu a telefonech 739 995 817, 736 683 605.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka