Terénní Pilsenman ovládne v sobotu louky u sv. Jiří

Tradiční terénní závod PILSENMAN 2019 se bude konat již tuto sobotu 10. srpna v Plzni-Doubravce na louce u sv. Jiří. Již 17. ročník sportovní akce je rozdělen do dvou hlavních závodů triatlon a kvadriatlon.

Cílená propagace v Plzni

Triatlon PILSENMAN EASY se skládá z plavání, jízdy na horském kole a běhu. Je to závod méně náročný, určený pro sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií a je vhodný také pro začínající sportovce. Mnohem náročnějším závodem je terénní kvadriatlon PILSENMAN tvořený plaváním, jízdou na lodi, cyklistikou a během, nejrychlejší závodníci na této trati stráví více než 5 hodin. Oba závody nabízí možnost startu v týmových soutěžích, například firemních štafetách.

Pro diváky i závodníky bude připraven doprovodný sportovní program a také velmi oblíbený duatlonový závod pro děti (jízda na kole/odrážedla a krátký běh).

Podrobnější informace k trasám jednotlivých závodů, jejich mapy a další důležité informace naleznete na webové stránce www.pilsenman.cz. "Startovní listina v tuto chvílí čítá přes 100 závodníků a kapacita je závodu je omezena. Pokud se tedy ještě chcete zúčastnit sobotního závodu, tak neváhejte do čtvrtka vyplnit on-line přihlášku," radí závodníkům Tomáš Eisner, ředitel závodu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 07.08.2019 10:37



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka