Totem připravil taneční camp pro seniory

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pětidenní Taneční camp seniorů Plzeň 2018, jehož cílem je setkání seniorských tančících skupin z celé České republiky a Slovenska. Uskuteční se od 14. do 18. července.

Jarní servisní akce AUTO CB

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pětidenní Taneční camp seniorů Plzeň 2018, jehož cílem je setkání seniorských tančících skupin z celé České republiky a Slovenska. Uskuteční se od 14. do 18. července. TOTEM dále připravil dvě desítky workshopů různorodých tanečních stylů, které budou vedeny profesionálními lektory. Taneční camp seniorů se koná v Plzni poprvé.

Setkání se zúčastní 80 aktivních tanečníků a další účastníci – dobrovolníci, koordinátoři, vedoucí klubů. Součástí campu bude i další program zaměřený na představení města Plzeň. TOTEM nabídne i možnost vyzkoušet si další aktivity, které organizace připravuje pro plzeňské seniory.

Senioři v rámci campu také nacvičí společnou choreografii, která bude prezentována formou netradičního mezigeneračního flash mobu v plzeňské Mlýnské strouze ve spolupráci s Festivalem na ulici.

V rámci Tanečního campu seniorů Plzeň 2018 je připraven pro veřejnost Společenský taneční večer v pondělí 16. července od 19 hodin v sále Sokolovny Bolevec. Vstup na akci je zdarma.

Taneční camp seniorů Plzeň 2018 podpořilo statutární město Plzeň, ministerstvo práce a sociálních věcí, Plzeňský kraj a Městský obvod Plzeň 1.

Text: Adriana Jarošová

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.07.2018 18:11




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka