Trať Plzeň - Domažlice od pondělka omezí výluky

Jednodenní výluky omezí provoz na trati Plzeň - Domažlice, konkrétně v úseku Plzeň hlavní nádraží - Vejprnice.

Cílená propagace v Plzni

Výluky se budou konat: od pondělí 23. do čtvrtka 26. března vždy  od  8:00 do 14:00 hodin. Za osm osobních vlaků pojede náhradní autobusová doprava  v úseku Plzeň hl.n. - Vejprnice, za dva osobní vlaky v úseku Plzeň hl.n. - Nýřany.

 Odklonem přes Klatovy pojedou expresy z  Mnichova, do Plzně přijedou se zpožděním  o cca 40 - 50 minut, cestující přestoupí do rychlíků směr Praha. ve stanici Plzeň hl.n. jízdu ukončí a cestující si přestoupí ze zpožděného odklonu Ex 351 do vlaku R 757.

Výluky se uskuteční také na německém území, a to od 27. března do 11. dubna, v úseku Regensburg Hbf - Schwandorf. Za všechny expresy Praha - Mnichov pojede v úseku Regensburg - Schwandorf a opačně náhradní autobusová doprava. Pro výluku platí Výlukový jízdní řád. Lze očekávat zpoždění 10 - 15 minut.


České dráhy se omlouvají za komplikace spojené s výlukami.  Informace  jsou k dispozici ve všech dotčených stanicích a zastávkách, na webu Českých drah www.cd.cz/omezeniprovozu a u operátorů Kontaktního centra ČD: 840 112 113.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 22.03.2015 14:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka