Třetí ročník Plzeňské senior akademie odstartoval

Třetí ročník Plzeňské senior akademie odstartoval ve čtvrtek 2. února pro seniory s trvalým pobytem na území Městského obvodu Plzeň 3. Na první setkání dorazilo třicet přihlášených účastníků.

Jarní servisní akce AUTO CB

Případní zájemci se mohou ještě hlásit u paní Hůrkové, na tel čísle: 37 803 6496, nejpozději však do 2. března 2017. Přítomné „studenty“ přišel osobně slavnostně přivítat místostarosta MO Plzeň 3 Mgr. David Procházka a společně s ním zástupce velitele Městské policie Plzeň Mgr. Marek Šilhan a metodici prevence kriminality Bc. Karel Zahut a Markéta Hazdrová.  V rámci první vyučovací hodiny se studenti dozvěděli něco málo o historii a úkolech městské policie. Na příště se mohou těšit na přednášku na téma:  Jak si nenechat ublížit. 

Úspěšní absolventi se mohou v měsíci září zúčastnit pokračujícího projektu „Nedám se“, který připravila Městská policie Plzeň společně s Odborem sociálních služeb MmP a Policií ČR Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Veškeré informace k projektu „Nedám se“  budou s dostatečným předstihem poskytnuty všem úspěšným absolventům. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka