Trhy na náměstí v Plzni hostí akci Velikonoce dětem

V rámci Velikonočních trhů na náměstí Republiky v Plzni se v úterý uskuteční velký program s názvem Velikonoce dětem na podporu projektu Díky dětem.

Cílená propagace v Plzni

Během celého odpoledne, které bude moderovat Petr Batěk, se představí Akordeonový soubor ZUŠ Chválenická, kapela Na skok, Culinka a tancohrátky dětem a Broučci Band. Po celé odpoledne budou probíhat tvůrčí dílny s Plzeňskou krajskou radou dětí a mládeže, focení s velikonočním zajíčkem. Vrcholem programu bude vystoupení skupiny Extra band.

Uspořádat Velikonoce dětem na podporu Díky dětem se rozhodl plzeňský kameraman Michal Anděl ve spolupráci s provozovatelem trhů firmou PROSTR SERVIS s.r.o. „Po celý loňský rok jsem provázel projekt Díky dětem svými videoreportážemi a přirostl mi k srdci. Je to skvělá myšlenka, která podporuje dobrý nápad pomoci dětí dětem, a věřím, že stojí za to, aby o ní vědělo co nejvíce lidí. Jsem rád, že stejný názor mají také provozovatelé trhů a také vystupující. Všichni účinkující vystoupí bez nároku na honorář“ říká Michal Anděl.

„V současné chvíli je na transparentním účtu projektu 69.362,- Kč. V rámci Velikonoce dětem budou moci návštěvníci přispět do oficiální kasičky a podpořit tak projekty roku 2019. Na co konkrétně budou prostředky letošní sbírky využity, zveřejníme právě během úterního odpoledne,“ říká Alena Kozáková z Nadace 700 let města Plzně, která je garantem sbírky.

Velikonoce dětem

Úterý 16. dubna 2019 14:00 – 18:00,

  • náměstí Republiky v Plzni


Vše o projektu Díky dětem na www.dikydetem.cz.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka