Trička Plzeňské senior akademie se nosí i v Americe

Až ve slunné Kalifornii znají projekt Plzeňská senior akademie, který ve spolupráci s městskými obvody a dalšími subjekty realizuje Městská policie Plzeň již od roku 2015.

Cílená propagace v Plzni

Manželský pár „studentů“ Plzeňské senior akademie“ reagoval na přání svého vnuka, který chtěl mít hezkou památku na svoje prarodiče a naše krásné město Plzeň. Právě z tohoto důvodu chlapci darovali tričko „Plzeňské senior akademie“ s logem Městské policie Plzeň, Plzeňské senior akademie, Bezpečné Plzně a města Plzně. Vnoučkovi udělalo tričko takovou radost, že nelenil a hrdě se nechal vyfotografovat před služebnou policie City of Petaluma. "Máme radost, že myšlenka celoživotního vzdělávání v oblasti bezpečnosti putuje i za hranice nejen našeho města, státu, ale i světadílu. Děkujeme všem, co nám s tím pomáhají. Prevence kriminality je velice důležitá a pro všechny lidi celého světa prakticky stejná. Proto jsme rádi, že ji absolventi i nadále šíří mezi své blízké," říká Andrea Vlčková z plzeňské městské policie.

 Jak tvrdí ministerstvo vnitra „Prevence se musí vyplatit“.  Tato trička byla pořízena v rámci projektu SENI 2018 a Plzeňské senior akademie z finančních prostředků města Plzně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka