Týden hokeje nalákal v Plzni desítky dětí. Na led s nimi vyjel i Kubalík

Akce Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej, která se odehrála ve středu v tréninkové hale Home Monitoring Arény, nalákala na ledovou plochu desítky dětí.

Cílená propagace v Plzni

Malí „hokejisté“ bez rozdílu zkušeností a úrovně dovednostíse mohli seznámit s tím, jaké je to být skutečným hráčem.

Na akci, která odstartovala úderem 16. hodiny, nakonecdorazilo kolem šesti desítek dětí. Klub nechal ledovou plochu rozdělit na třisektory podle úrovně schopností dětí. O malé zájemce o hokej se staraliprofesionální trenéři mládeže HC Škoda Plzeň. Ti nejmenší s minimálnímizkušenostmi se hlavně museli seznámit s ledem a bruslemi. Mírně pokročilíuž se učili základy hokeje a ti pokročilejší si mohli vyzkoušet skutečnézákroky. Právě těm se přímo na ploše věnoval i Dominik Kubalík. Malí hokejistési tak mohli i s jednou z největších hvězd kádru plzeňskýchhokejových indiánů vyzkoušet roli opravdového hráče.

Pro účastníky Týdne hokeje byla připravena ještě dalšívýhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásilo do projektu Pojď hrát hokej aklub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje z. s. (ČSLH),získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje od CCM.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej konápodruhé po celé České republice a celkově už potřetí. Dosavadní ročníkyumožnily získat první zkušenost s ledním hokejem 6600 dětem.

 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka