U nejvýhodnější americké hypotéky neplatíte žádné poplatky

Americké nebankovní hypotéky nejsou určeny jen na pořízení bydlení. Prostředky můžete mít na svém účtu již za 3 dny a lze je použít na cokoli.

Cílená propagace v Plzni

U nebankovní hypotéky nemusíte dokládat své příjmy

Nebankovní hypotéky jsou spojeny s řadou výhod. Při jejich udělování se nezkoumají registry (BRKI, NRKI, SOLUS) a ani nedokládá příjem. Ručení americké nebankovní hypotéky se zajišťuje nemovitostí nebo například družstevním bytem, přičemž i nemovitost zatíženou zástavním právem můžete kdykoli prodat. Ručit můžete dokonce i nemovitostí třetí osoby.

Americká hypotéka vám vyjde vstříc, zapomeňte i na poplatky

Zamítla vám banka úvěr? Vše můžete snadno vyřešit přes specialistu na nebankovní úvěry, zavedenou finanční společnost GAVE FINANCE s 17letou tradicí a celorepublikovou působností. Během bezplatné individuální konzultace vám zde přesně podle vašich potřeb připraví nejlevnější americkou hypotéku na trhu.

Pro získání hypotéky nepotřebujete kromě potvrzení svých příjmů ani odhad nemovitosti. Výše úvěru se pohybuje od 50 tisíc Kč a nejvyšší částka dosahuje 10 miliónů Kč. Splátkový kalendář je připraven přesně na míru, aby vyhovoval vašim podmínkám a minimálně zatížil váš rodinný rozpočet.

Ušetřit lze i sloučením půjček nebo bonusy

Nenechte si ujít příležitost snížit měsíční výdaje a konsolidujte své půjčky do jedné. Výsledkem budou nižší splátky. I se sloučením půjček vám poradí odborníci z GAVE FINANCE:

Klienti s dobrou platební morálkou jsou navíc odměňovány bonusy ve formě snížení úrokové sazby a měsíční splátky.

Kdo může o úvěr zažádat

Podmínky získání nebankovního úvěru jsou jednoduché. Žadatel musí být plnoletý a alespoň jeden ze žadatelů musí být mladší 75 let. Půjčky jsou poskytovány všem občanům EU s trvalým nebo přechodným pobytem v České republice. Úvěr se poskytuje až do 60% hodnoty vaší nemovitosti, přičemž odhad nemovitosti je zdarma. Úvěry jsou určeny podnikatelům, zaměstnancům, firmám i důchodcům.

Máte o nebankovní hypotéku s řadou výhod zájem?

Kontaktujte GAVE FINANCE:
Telefon: +420 608 332821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa:nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka