Ukradl ve Stodě přepravky s lahvemi od piva a jízdní kolo

Díky kamerovým záznamům a precizní práci policistů a kriminalistů se podařilo usvědčit a sdělit podezření 30letému muži.

Cílená propagace v Plzni

Policisté z obvodního oddělení ve Stodě ve spolupráci s kriminalisty z územního odboru Plzeň-venkov objasnili dva případy krádeží, ze kterých podezírají 30letého muže z Tachovska.
1) Podezřelý muž v období od 27.2.2017 do 10.3.2017 do bytového domu v Krandově ulici v obci Stod. Ve sklepních prostorách se mu podařilo otevřít jednu kóji, kde našel 2 přepravky od piva s prázdnými lahvemi, a odcizil je.
2) Další krádeže se stejný podezřelý dopustil dne 14.3.2017 v odpoledních hodinách. Když se dostal do domu na adrese Náměstí ČSA ve Stodě, tak na společné chodbě domu ukradl pánské horské jízdní kolo v hodnotě 1.000 korun.
     Policisté i kriminalisté v obou případech prováděli rozsáhlá šetření. U prvního skutku měli k dispozici záznam z městského kamerového systému, který s ohledem na velké časové rozpětí spáchání trestného činu museli velmi precizně vyhodnotit. Díky kamerám se jim podařilo ztotožnit možného podezřelého, který se jim při výslechu přiznal nejen ke krádeži přepravek, ale také ke krádeži jízdního kola, ze které ho policisté rovněž podezírali. Šetřením k muži bylo zjištěno, že byl za obdobný čin již v posledních třech letech pravomocně odsouzen. Díky intenzivní spolupráci tak včera mohli stodští policisté podezřelému předat záznam o sdělení podezření pro přečin krádeže.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.03.2017 06:30



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka