UNIWEB realizoval intenzivní SEO workshop v Mariánských Lázních

UNIWEB realizoval v polovině května roku 2016 intenzivní 3 denní SEO workshop v Mariánských Lázních. Cílem workshopu bylo zlepšit návštěvnost a výkon eshopu s lékařskými přístroji a dezinfekčními prostředky SZO.cz.

Jarní servisní akce AUTO CB

V úspěšném eshopu SZO.cz nakupuje stále více lidí. Především díky SEO.

Plzeňská společnost UNIWEB realizovala ve spolupráci s firmou KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.  exkluzivní 3 denní SEO workshop, který se konal 10. - 12. května 2016 v Mariánských Lázních.

Za společnost UNIWEB s.r.o. se workshopu zúčastnil zkušený lektor a SEO konzultant Jan Vavřička, za firmu KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.  se pracovního setkání zúčastnil pan Petr Krásný - manažer kvality.

Obsahem workshopu byly intenzivní SEO konzultace spojené s úpravami e-shopu www.szo.cz a změnami na odborných webech Odsávačka.com, Redukční-ventil.cz, Inhalátor-zvlhčovač.cz, Zdravotnická-technika.com, Dezinfekce.sk a Úklidová-technika.com. Cílem pracovního setkání a praktického workshopu bylo podpořit zvýšení tržeb v eshopu SZO.cz díky technikám optimalizace pro vyhledávače (SEO).

Jaká témata byla součástí SEO workshopu?

  • revize pozic primárních klíčových slov ve výsledcích organického vyhledávání (porovnání s konkurencí)

  • analýzy konkurenčích eshopů (kde konkurence získává zpětné odkazy, jaké jsou účinné konkureční výhody, jaký obsah konkurenčních webů je králem ve vyhledávačích)

  • rozšíření produktové nabídky v e-shopu (definování důležitých SEO parametrů zbožových kategorií, tvorba originálních popisků zboží)

  • publikování odborných článků a tvorba zpětných odkazů

  • rozšiřování obsahu dceřinných webů (vytváření sekcí, podstránek, aktualit)

  • analýza klíčových slov (posouzení efektivity investic do nejvíce konkurenčích slov, využití long tail pro okamžité úpravy eshopu a dceřinných webů)

Workshop potvrdil, že pečlivé a systematické úpravy eshopu a firemních webových stránek v souladu s vytyčenou SEO strategií přináší ovoce. Statistické údaje z Google Analytics potvrdily, že návštěvnost a počet objednávek v eshopu www.szo.cz stále roste díky trvalé intenzivní SEO péči a PR aktivitám na internetu.

Poznámka redakce: Pokud chcete i vy zvýšit tržby ve svém e-shopu anebo zvýšit návštěvnost svého firemního webu, kontaktujte zkušeného SEO konzultanta a specialistu na SEO servis pro firmy z Plzeňského kraje Bc. Jana Vavřičku, MBA na emailu vavricka@uniweb.cz nebo telefonicky na čísle +420 773 200 530.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka