Únor v Besedě? Vojta Dyk, Poutníci a Radka Fišarová

Dekádu spolupráce tu oslaví Vojtěch Dyk s brněnským B-Side Bandem, 50 let v country skupina Poutníci, životní jubileum zase Věra Martinová.

Cílená propagace v Plzni

www.mestanskabeseda.cz

VÝBĚR Z PROGRAMU MĚŠŤANSKÉ BESEDY V ÚNORU 2020

Koncerty

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=hudba

3. 2. 19:00 Vojtěch Dyk & B-Side Band: 10 let Beat ve swingu
Bandleader Josef Buchta
Speciálním koncertem oslaví zpěvák Vojtěch Dyk a brněnský B-Side Band Josefa Buchty desetileté výročí spolupráce také v Měšťanské besedě v Plzni. Představí na něm program sestavený z nejúspěšnějších hitů uplynulé dekády.

12. 2. 19:30 Poutníci: 50 let v country
Kapela Poutníci přijede do Měšťanské besedy v Plzni oslavit 50. výročí od svého vzniku. Během té doby několikrát vyhrála soutěž Porta a získala i Zlatou Portu za dlouholetou činnost ve folku. V USA byly oceněna za nejlepší neamerické bluegrassové album. Má za sebou přes 4000 koncertů u nás i v zahraničí a prodala přes 100 000 kusů svých 15 alb.

16. 2. 19:00 Radka Fišarová: Recitál Randez-vous
Komorně laděný koncertní program Radky Fišarové je věnovaný převážně francouzskému šansonu. Do Měšťanské besedy v Plzni přinese slavné písně z repertoáru šansonierky Edith Piaf, ale také známé i méně známé skladby Charlese Aznavoura, Mireille Mathieu či zhudebněné básně Jacka Preverta. Uslyšíte i několik melodií z francouzských filmů a vlastní autorskou tvorbu Radky Fišarové.

23. 2. 18:00 Hop Trop s orchestrem Karla Bečváře
Skupina Hop Trop je stálicí na scéně trampské hudby už plných 41 let a od svého vzniku hraje stále v původním složení. Z festivalu Porta si odnesla ta nejvyšší ocenění včetně ceny Zlatá Porta. Její písničky přijali za své trampové, vodáci a romantici se vztahem k přírodě a cestování. Některé z nich už zlidověly a učí se ve školách.

Divadlo

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=divadlo

11. 2. 20:00 Miloš Knor: Valentine show
Miloš Knor jako vztahový guru? Ano, i to je možné. Zbrusu nové stand up comedy představení Miloše Knora VALENTINE show (aneb láska je kurva) přijíždí exkluzivně ve speciální limitované tour po největších městech při příležitosti svátku všech zamilovaných, svatého Valentýna.

17. 2. 19:00 Jo, není to jednoduché
Francouzská konverzační komedie s Jiřím Langmajerem v hlavní roli o tom, jak může dopadnout doučování matematiky pod peřinou. Postarší profesor a mladičká žačka vedou utajovaný poměr. On se s ní chce pro své morální zásady rozejít, ona by ho ráda dotáhla před oltář.

Hrají: Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Monika Timková, David Punčochář / Jakub Slach / Radim Kalvoda, Karolína Krejčová
Režie: Petr Hruška
Divadlo: Divadlo Palace


Tanec

2. 4. 19:00 Irská taneční show: Rytmus v srdci
Na česká pódia se vrací úspěšný slovenský taneční soubor Merlin s novou irskou taneční show. Přináší to nejlepší ze současného moderního irského tance v romantickém renesančním příběhu o boji dobra a zla. Dynamická  show nadchne milovníky tance poutavým příběhem, taneční virtuozitou, strhujícím rytmem a působivou výpravou. Příběh, ve kterém něžná láska čelí nástrahám zla, se odehrává v kulise podmanivě krásné irské hudby, vytvořené speciálně pro tuto show.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka