Užijte si v neděli kouzelnou atmosféru na Dni dětí v Černicích

Děti, které rády kouzlí, si v neděli 31. 5. odpoledne přijdou na své na fotbalovém hřišti v Plzni Černicích. Tým magických bytostí z nově vznikajícího Rodinného centra Na Schodech připravuje pro děti na počest jejich svátku pestrý program.

Cílená propagace v Plzni

„Soutěžící čeká u každé bytosti nějaký úkol, za jehož splnění obdrží razítko do své průvodky a na závěr si pak budou moci vybrat jednu z kouzelných cen. Na programu je také vystoupení Sboru dobrovolných hasičů, kteří návštěvníkům předvedou všelijaké kejkle, a zázračná psí podívaná pod taktovkou Pomocných tlapek, organizace zabývající se výcvikem asistenčních psů,“ prozradila Karolína Koskubová, jedna z organizátorek. „Ani dospělí se určitě nudit nebudou. Chystáme také několik aktivit pro celé rodiny, na příklad petanque nebo kroket,” dodává. Pro ty, které kouzlení unaví, je zajištěno občerstvení, děti si dokonce budou vyrábět vlastní domácí limonády. A aby bylo všem do zpěvu, vykouzlí DJ Krtek veselou hudbu.

Nově vznikající Rodinné centrum Na Schodech už má jednu úspěšnou akci za sebou. V dubnu si černičtí obyvatelé mohli prohlédnout prostory bývalého hostince, které právě procházejí rekonstrukcí, a užít si Čarodějnický večer u ohně. Tým nadšených lidí z centra převléká tuto historickou budovu do nového kabátu. Zároveň chystá pro děti letní příměstský tábor “Strašidla a strašidýlka, těšte se”. Od září 2015 pak nabídne program pro všechny generace v podobě nejrůznějších kroužků a kurzů, plánuje také hlídání dětí a pořádání víkendových akcí spojených se znovuobjevováním českých tradic. „Dveře budou otevřeny pro všechny, kteří mají chuť se rozvíjet, vzdělávat, žít kulturou a trávit aktivně čas s přáteli,” láká jedna ze zakladatelek centra Dana Lukášová.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 31.05.2015 10:01



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka