V blízkosti Obchodního centra Plzeň vybuduje Trigema bytový areál

Developerská společnost Trigema zajistí v západočeské metropoli stavbu a prodej dalšího svého bytového projektu.

Cílená propagace v Plzni

Do dvou let vyroste u Obchodního centra Plzeň areál čtyř bytových domů, který dohromady nabídne více než 100 bytů.

Čtyřpodlažní domy areálu V Zahrádkách budou vycházet z elegantní a moderní architektury. Na návrhu se podílelo studio Black n´ Arch, jež je také součástí koncernu Trigema.

„Po bytovém domě, který jsme v posledních dvou letech připravovali v Kollárově ulici, se jedná o další příklad nové rezidenční výstavby v Plzni. Valnou většinu bytů z našeho prvního projektu jsme přitom vyprodali ještě před kolaudací,“ vysvětluje Marcel Soural, předseda představenstva společnosti Trigema. 

V každém z nových domů bude vždy více než 25 bytových jednotek. Většina z nich bude ve velikosti mezi 50 až 60 m2. Chybět však nebudou ani byty o výměře 36, nebo naopak téměř 120 m2. Převládat přitom budou byty s dispozicemi 3+kk. Relativně velký podíl budou tvořit rovněž 2+kk. Bytové jednotky budou mít velká okna s výhledem do okolí. Součástí bydlení budou i balkóny a v nejvyšších podlažích velkoprostorové terasy s plochou přes 60 m2. Jednotlivé byty budou mít samozřejmě i sklípky.

„Město zažívá v posledních třech letech rostoucí zájem o nové bydlení a řadí se proto také mezi čtyři nejrychleji se rozvíjející trhy v Česku. Atraktivita života ve městě se zvyšuje, což znamená, že se zde vyplatí do kvalitních nemovitostí investovat. Ať již pro potřeby vlastního bydlení, nebo na pronájem,“ dodává Soural. 

Parkování bude zajištěno jak v podzemních garážích, tak přímo u domů. Součástí okolí bude dostatek zeleně a snadný přístup jak k sousednímu Obchodnímu centru Plzeň, tak samozřejmě k blízké hlavní ulici Rokycanská, odkud se rezidenti rychle dostanou do centra, nebo naopak na druhou stranu směrem k hlavnímu městu.
Výstavbu domů V Zahrádkách zajistí dceřiná společnost Trigema Building. Dokončení se předpokládá do necelých dvou let.

První obyvatelé by se sem již proto také mohli začít stěhovat v zimě příštího roku. Další informace o projektu naleznete na internetové adrese www.v-zahradkach.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.04.2019 17:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka