V boleveckém kempu kradl zloděj ve stanu

Neznámý pachatel si odnesl lup v hodnotě více než dvanáct tisíc korun.

Jarní servisní akce AUTO CB

Neuvěřitelně drze si počínal v noci z pondělí na úterý dosud neznámý zloděj v autokempu v Plzni na Bolevci. V době od 23.30 hodin do 4.20 hodin vnikl bez použití násilí do stanu a aniž by si jej kdokoli všiml, odnesl si z plátěného „obydlí“ pánské kraťasy, v nichž měl majitel stanu uloženu peněženku s šesti a půl tisíci korunami, mobilní telefon a značkový zavírací nůž. Ještě dříve než kalhoty odhodil nedaleko stanu, vyndal z nich portmonku, nůž i hovorové zařízení. Vše si ponechal a z místa nepozorován odešel. Poškozenému svým jednáním, za které mu nyní hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až 2 roky, způsobil celkovou škodu více jak 12 700 tisíc korun českých.

 
     Abychom předešli podobným případům, mějme na paměti, že nejen auto ale ani stan není trezor, a dodržujme několik velmi jednoduchých ale zásadních pravidel:
nevozme  s sebou na dovolenou šperky, cenné předměty, elektroniku a výpočetní techniku, pokud nejsou nutně  zapotřebí
bydlíme-li ve stanu a necháme-li jej bez dohledu, nemějme v něm uloženy osobní doklady, doklady od vozidel apod., peníze, jakékoli cenné předměty,      ať  už se jedná o šperky, drahé oblečení, elektroniku nebo telefony a počítače
v průběhu dovolené dejte přednost platbám prostřednictví platebních karet, neberte si s sebou větší finanční hotovost, nemějte u karty nebo   v peněžence uložen PIN kód k platební kartě.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 25.07.2015 06:03



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka