V centru Plzně opět uklízeli dobrovolníci

O víkendu opět uklízeli veřejné prostranství dobrovolníci z neziskové organizace Trash Hero.

Cílená propagace v Plzni

Akci podpořil Městský obvod Plzeň 3 a brigádníkům dodal potřebné pytle na odpad, který byl vytříděn a dále odvezen pracovníkem ÚMO Plzeň 3 do sběrného dvora. Uklízelo se v okolí ulice Nade Mží a dobrovolníci nasbírali více než 100 kg odpadu.

 Byť bylo bridádníků tentokrát málo, dosáhli úctyhodného výkonu. Organizátoři z Trash Hero přivítají každého, kdo by jim chtěl pomoci a tak termíny a popřípadě změny, které se jich týkají, je možné se dozvědět na facebookových stránkách této neziskové organizace.

„Záleží na tom, kde žijeme a máme radost z každého nového dobrovolníka, který všechny podpoří, že v tom nejsme sami“, sdělila dobrovolnice Kateřina Plachá z neziskové organizace Trash Hero.

"Velmi si vážím práce dobrovolníků z této organizace a děkuji jim, že jsou obvodu takto nápomocni. Velmi rádi podporujeme a podpoříme organizace, kterým není lhostejné životní prostředí a které nám pomáhají ho udržovat v přijatelné míře pro všechny. Znovu opakuji - všem dobrovolníkům patří za jejich úsilí velké uznání“, dodal David Procházka, starosta MO Plzeň 3.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka