V Heřmanově Huti bude za rok dvacítka nových bytů

Tři bytové domy s 21 byty postaví společnost Solehada, s.r.o., ve spolupráci s Euroreality Plzeň, s.r.o v obci Heřmanova Huť.

Cílená propagace v Plzni

Výstavba začala letos v červnu a bude dokončena za rok.  Společnost postaví 21 bytů různých velikostí, a to 1+kk, 2+kk a 3+kk. Menší byty budou vhodné zejména pro seniory, větší pro rodiny s dětmi.

Projekt vznikl na základě toho, že společnost Euroreality, která se zabývá zprostředkováním prodeje a pronájmu nemovitostí, zjistila v tomto regionu nedostatečnou nabídka bytů. Poděkování za součinnost při realizaci tohoto projektu patří  zastupitelstvu a starostovi Heřmanovy Hutě.

Heřmanova Huť se nachází přibližně 23 km na západ od Plzně. Skládá se ze tří katastrálních území ­­- Dolní Sekyřany, Horní Sekyřany a Vlkýš. Centrum obce leží v části Vlkýš. V obci žije přibližně 1800 obyvatel. Je zde mateřská škola, devítiletá základní škola, pošta, ordinace praktického lékaře pro dospělé, děti i dorost, stomatolog i obchody potravin a smíšeného zboží.

Obec má výbavu i pro sportování a relaxaxi. Nachází se zde relaxačně sportovní areál pro všechny věkové kategorie RELAX -SPORT park POND, dále sportovní areál pro relaxaci BIKE park a IN-LINE dráha, dětské hřiště i víceúčelové hřiště na míčové hry.

foto: hermanovahut.cz

Komentáře

  • Před 6 roky

    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat jestli budou byty pak k odkoupení nebo do pronájmu? A jestli už existuje nějaký pořadník na byty.
    Děkuji mockrát

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka