V Hotelu Monínec se konal seminář o významu SEO pro podnikatele v ČR

28.dubna 2016 se v Hotelu Monínec *** konal meziregionální seminář o významu SEO pro podnikatele a podnikatelky v České republice. Semináře se zúčastnili podnikatelé a novináři z Plzeňského kraje, Jihočeského kraje a Kraje Vysočina.

Cílená propagace v Plzni

Meziregionální seminář o SEO a online marketingu "Monínec 2016"

Dne 28. dubna 2016 se v Hotelu Monínec *** konal meziregionální seminář o významu SEO pro podnikatele a podnikatelky v České republice. Semináře se zúčastnili podnikatelé a novináři z Plzeňského kraje, Jihočeského kraje a Kraje Vysočina.

Na semináři přednášel specialista online marketingu Jan Vavřička z plzeňské firmy UNIWEB. Mezi posluchači byli podnikatelé a podnikatelky z výše zmíněných regionů ČR a zároveň zástupci významných regionálních médií: Jižní Čechy Teď, REGIONPLZEN.cz a VYSOČINA-NEWS.cz. Tato trojice informačních portálů oslovuje cca 500.000 tisíc uživatelů českého internetu měsíčně.

SEO je jedním ze základních pilířů online marketingu a přináší trvalé zisky

Hlavním cílem setkání podnikatelů a zástupců médií bylo získat aktuální poznatky z oblasti online marketingu. Seminář byl zaměřen především na případové studie z oblasti optimalizace www stránek pro vyhledávače (SEO).

Obsahem semináře byla tato témata:

O areálu Monínec

Areál Monínec najdete na Javorové skále 70 km jižně od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice.

Monínec leží v srdci České Sibiře a Českého Meránu a je proto ideálním stanovištěm pro výlety s přáteli či rodinou. Široká síť cyklostezek procházející touto lokalitou činí z Monínce ideální místo pro cykloturistiku. Pokud tedy váháte kam na kola, jde o jasnou volbu. Pro vášnivé bikery je zde nově otevřený bike park.

Na své si přijdou i milovníci golfu. V bezprostřední blízkosti areálu najdete dvě golfová hřiště, která uspokojí nároky každého hráče golfu. Využít můžete i golfový maraton po obou hřištích a strávit tak celý víkend i déle příjemnou partií golfu.

Areál nabízí tři alternativy ubytování. Tříhvězdičkový Hotel Monínec*** s wellness centrem, penzion s přátelskými cenami pro nízkorozpočtové cestování, nebo apartmány, které je možné využít v zimě i v létě. Snídaně, obědy i večeře zajišťuje vyhlášená restaurace přímo v hotelu, dobře se najíte také v samoobslužné restauraci alpského typu M2.

Malí i velcí sportovci můžou navštívit také místní lanový park, překážkovou dráhu a další atrakce provozované sportcentrem Monínec. Mezi další atrakce areálu patří tubing, trampolína, lanové centrum, discgolf, bazén, horské koloběžky, travní lyže, mountainboard, lukostřelba, tenis, volejbal a mnoho dalších.

Kontakty:

Navštivte web: http://www.moninec-hotel.cz/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/moninec

Rezervace a informace jednotlivcirecepce
Telefon:+420 317 721 417
Mobil:+420 739 118 651
Email:rezervace@moninec.cz
Firmy, školení, společenské akce Kateřina Kadlecová
Telefon:+420 778 492 813
Email:kadlecova@moninec.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka