V kasinu na Folmavě řádili cizinci, žena plivala na policisty

Při policejním zákroku napadla policisty. Další muž, který ji chtěl osvobodit, navíc poškodil služební vozidlo.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dne 16. června 2017 v 02:47 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení z kasina na Folmavě, že se tam nachází agresivní žena, která napadá hosty a rozkopává odpadkové koše.

 Na místo ihned vyjela hlídka domažlických policistů. Agresivní pětatřicetiletá žena (cizinka) s dalšími osobami stála před kasinem a domáhala se vstupu dovnitř. Policisté se v tom ženě snažili zabránit, ovšem ona začala na policisty útočit pěstmi, do policistů kopala a plivala na ně. Policisté použili donucovací prostředky a odvedli ženu do služebního vozidla. To se zřejmě nelíbilo čtyřicetiletému cizinci, který ji chtěl z vozidla vysvobodit.

Policisté muže vyzvali, aby svého jednání zanechal. On však přistoupil k služebnímu vozidlu, mlátil do něj pěstmi a vyhnul dveře od vozu. Napadal i policisty. Obě agresivní osoby byly zadrženy a umístěny do policejní cely. U ženy provedli policisté dechovou zkoušku, která byla s výsledkem pozitivním 1,41 promile alkoholu v krvi. Kriminalisté zahájili trestní stíhání obou jako obviněných ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě. Spolu se spisovým materiálem státnímu zástupci podali podnět k návrhu na vzetí obou obviněných do vazby. Soudce návrh státního zástupce akceptoval, a tak jsou stíháni vazebně. Hrozí jim až čtyřletý trest odnětí svobody.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.06.2017 06:06



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka