V Klatovech u bistra napadl cizinec ženu, vzal ji půllitrem po hlavě

Cizinec na veřejném prostranství fyzicky napadl ženu. Byl pod vlivem alkoholu.

Cílená propagace v Plzni

V sobotu 27. srpna letošního roku přijali policisté v Klatovech oznámení o fyzickém napadení na veřejném prostranství. V Klatovech kolem dvacáté hodiny u bistra v ulici Cibulkova cizinec bezdůvodně fyzicky napadl dvaatřicetiletou ženu. Jednačtyřicetiletý muž ženu udeřil  do hlavy skleněným půllitrovým pohárem, následně i keramickým talířem a způsobil poškozené zranění. Na místo se dostavili policisté a muž se podrobil dechové zkoušce, kdy alkoholtester naměřil 2,39 a u ženy 1,34 promile alkoholu.

Žena byla se zraněním převezena do nemocnice a po ošetření propuštěna a její poranění bylo posuzováno znalcem z oboru zdravotnictví. Podezřelého muže strážníci zadrželi a převezli na policejní oddělení a následně byl eskortován do policejní cely. Ve zkráceném přípravném řízení muž převzal sdělení podezření z přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví.

Zpráva o výsledku zkráceného přípravného řízení byla předána na státní zastupitelství, které podalo návrh na potrestání podezřelého.

Podle trestního příkazu soudu v Klatovech byl v pondělí jednačtyřicetiletý cizinec odsouzen.

 



Komentáře

  • Před 8 roky

    Dobrý den, ovládat prvky sebeobrany je dnes pro ženy v jakémkoliv věku již nutností. Může se jednat o napadení, okradení, sexuální násilí, slovní obtěžování či narušení osobního prostoru. Pokud je nám takovéto chování nepříjemné, nemusíme si ho nechat líbit.
    http://www.ewto.cz/wingtsun-pro-zeny.html
    Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun
    www.ewto.cz

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.08.2016 06:09



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka