V kostele v Dolanech zazpívá na Velikonoční neděli Bohuš Matuš

Obec Dolany u Hlinců na Plzeňsku zve do kostela sv. Petra a Pavla na Velikonoční koncert Bohuše Matuše.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hudební a pěvecké vystoupení Bohuše Matuše se bude konat v kostele v neděli 1. dubna 2018 od 16 hodin.

Kostel sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců  - předběžný plán kulturních akcí na rok 2018
 
1. dubna 2018
– 16.00 Velikonoční koncert – hudební a pěvecké vystoupení Bohuše Matuše (www.bohusmatus.com).
 25. května 2018 – 18.00 Noc kostelů – otevřený kostel nabídne již počtvrté nevšední atmosféru uvnitř i v jeho okolí včetně příjemného programu, při němž bude do 22.00 hodin mimo jiné probíhat prezentace kostela po opravách v minulých letech (www.nockostelu.cz).
 9. června 2018
– 09.00 Svatojánská plavba „Dolanské Navalis“ – 5. ročník plavby na lodích od 10.00 z Tábořiště na Střelnici a Reggae baru v Liblíně po řece Berounce ke kostelu sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců, před kterým stojí od roku 2013 socha sv. Jana Nepomuckého, patrona vodáků. Po doplutí je připravena podvečerní volná zábava s hudebním doprovodem skupiny Perla ze Šťáhlav.
 30. června 2018 – 14.00 V rámci již tradiční pouti se uskuteční v kostele od 14.30 koncert IVAN HLAS TRIO – vystupují Ivan Hlas, Norbi Kovács a Olin Nejezchleba (www.ivanhlas.cz), v 16.00 proběhne Bohoslužba slova, odpolední program obohatí v 16.30 zahájení prodejní výstavky prací klientů Domova Zvíkovecká kytička (www.kyticka.zvikovec.cz) a výstavy výtvarných děl regionálních umělců, následovat bude „Povídání s Michalem Jančaříkem o počasí a všem možném i nemožném...“, pouť bude zakončena od 19.00 večerní volnou zábavou. V průběhu pouťového odpoledne budou u kostela k vidění ruční výrobky ve stáncích a předváděny budou také historické automobily. V rámci programu bude probíhat prezentace kostela po opravách v minulých letech.
 30. června  2018
– 16.30 Zahájení výstavy Tvorba regionálních umělců.  Výstava bude přístupná denně od 10.00 do 17.00 hodin.
 14. července
– 15.00 Vernisáž výstavy Umělecká tvorba skupiny výtvarníků.  Výstava bude přístupná denně od 9.00 do 19.00 hodin.
 25. srpna 2018
  termín pro případný podzimní koncert (prozatím neobsazeno) 
 
Změna programu vyhrazena!!!
Tento program akcí je sestaven po dohodě s účinkujícími, má však předběžný charakter, v případě jakékoliv změny bude tato uveřejněna formou opravy v programu. Případné konání další kulturní akce, v roce 2016 původně neplánované, bude v tomto programu dodatečně také zveřejněno. V dostatečném časovém předstihu před každou pořádanou akcí bude na www.hlince.cz umístěna oficiální pozvánka, která bude zároveň rozesílána emailem na dostupný soubor adres. Případný výtěžek z jakékoliv kulturní akce bude vždy použit pouze ve prospěch konání dalších kulturních akcí a na obnovu a vybavení kostela.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka