V našich hlavách není nic ztraceného, podotýká před bitvou s Mladou Boleslaví Václav Pilař

„Liga finišuje, boj o titul vrcholí“ – tak zněla slova útočníka Marka Bakoše, který se po karetním trestu vrací zpět do akce. A nelze než souhlasit.

Cílená propagace v Plzni

Viktorii Plzeň čeká předposlední domácí utkání sezony, do Doosan Areny se chystá čtvrtá Mladá Boleslav, která šestkrát v řadě neprohrála. Zápas začíná v pátek v 18:15 hodin.

„Každý zápas je nyní velmi těžký. Boleslav je mužstvo, které bojuje o evropské poháry a nepřijede sem bránit,“ uvědomuje si Marek Bakoš. Podobně hovořil i záložník Václav Pilař: „Očekávám nesmírně těžké utkání. Soupeř má dobrý mančaft, ale my musíme začít u sebe. Když předvedeme výkon, který je nám vlastní, tak uspějeme.“

Bakoš utkání v Jablonci kvůli karetnímu trestu vynechal, nyní už s ním opět trenér Zdeněk Bečka může počítat. „Samozřejmě se těším, jsem rád, že budu k dispozici. Zápas v Jablonci pro mě na tribuně nebyl příjemný, už se na hřiště těším,“ přiznává.

Pilař zase od svého návratu po dlouhodobém zranění stihl zasáhnout celkem již do tří zápasů. „S kolenem jsem na tom zatím dobře. S fyzičkou se to lepší, soustředím se na to v tréninku, ale nejde to tak rychle. Každopádně je to lepší, než to bylo v prvním utkání,“ pochvaluje si.

Doosan Arena je na páteční duel již téměř celá vyprodaná! „Podporu fanoušků budeme potřebovat, jsme na ni zvyklí. Věřím, že s námi budou bojovat až do konce ligy na tribunách. My boj o titul nevzdáváme,“ slibuje Marek Bakoš. „Jsem rád, že jich přijde tolik. My se budeme snažit jim udělat radost a půjdeme do toho naplno. V našich hlavách nic ztraceného není, chceme dostat Slavii pod tlak a v boji o titul si nadále věříme. Tým na to máme,“ uzavírá Václav Pilař.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka