V nýřanském tabáku loupila žena, na místě nechala batoh a pistoli

Policisté z územního odboru Plzeň – venkov pátrají po pachatelce loupežného přepadení. Dne 2. ledna 2017 vešla přibližně kolem 15:20 hodin do prodejny tabáku v Nýřanech v kulturním domě.

Cílená propagace v Plzni

Přes obličej měla kuklu a na hlavě ještě danou kapuci. Na zaměstnankyni namířila pistoli a požadovala cigarety a poté i peníze. Prodavačka jí odmítla zboží vydat a předstírala, že volá o pomoc svého kolegu. Činu se pachatelka zalekla a utekla ven směrem k bankomatu, který je vedle obchodu. Při útěku si sundala kuklu a kapuci a zahodila batoh a pistoli. Policisté přijeli ihned po oznámení na místo, ovšem ženu se ani po intenzivním pátrání nepodařilo objevit. Co se týká zbraně, jednalo se o maketu. 

Nyní kriminalisté žádají veřejnost o pomoc. Žena měla být ve věku přibližně 30 let, vysoká asi 160 centimetrů, hubené postavy. Krátké blond nagelované vlasy. Na sobě měla tmavě šedou bundu s kapucí a černé tepláky. Pokud si někdo všiml hledané ženy, měl by informace k loupežnému přepadení či by poznal batoh na fotografii, prosíme, aby se neprodleně obrátil na tísňovou linku 158 nebo v době 7:00 – 15:00 na telefonní čísla 974 327 329 či 974 327 147.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
06.01.2017 12:10



3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka