V OC Plzeň na Rokycanské vykradli zlatnictví, škoda přes milion

Skupinka maskovaných osob si došla pro lup do nákupního centra v Plzni po zavírací době. Je pravděpodobné, že škoda, kterou zloději napáchali přesáhne částku vyšší než jeden milion korun.

Cílená propagace v Plzni

V pondělí dne 14. října 2019 přibližně v době okolo třetí hodiny ráno se neznámí pachatelé vloupali do prodejny zlatnictví v nákupním centru v Plzni. Dle zjištěných skutečností se jednalo o skupinku maskovaných osob, které si s sebou donesly ruční nářadí a různé předměty, jejichž pomocí násilně vnikly do interiéru obchodního centra. Pachatelé, po překonání interních zábran objektu a zabezpečovacího zařízení, v prodejně odcizili dosud nezjištěné množství cenností a po pár minutách z místa i s lupem utekli. Přesná škoda, kterou pachatelé napáchali, bude známa po inventurní kontrole majitele obchodu, ale je pravděpodobné, že přesáhne částku jeden milion korun. Kriminalistický technik na místě činu zajistil maximální počet stop, které se v současné době vyhodnocují a porovnávají. Kriminalisté na místě činu prováděli neodkladné a neopakovatelné úkony pro potřeby trestního řízení, které je ve věci vedeno. Zjišťovali případné svědky a získané poznatky prověřovali a prověřují. Kriminalisté rovněž zajistili kamerové záznamy, které v současné době vyhodnocují. Na zadokumentovaném případu policisté usilovně pracují, zjišťují jeho veškeré okolnosti  a po pachatelích intenzivně pátrají.

Policisté žádají občany, kteří dne 14. října 2019 v době od půlnoci do půl čtvrté ráno projížděli se zapnutým záznamovým zařízením ve vozidle Rokycanskou ulicí od Masarykovy ulice směrem na Prahu a v opačném směru, dále Hřbitovní ulicí, okrajovou částí plzeňské Doubravky, Božkova a Červeného Hrádku, aby se zavolali na bezplatnou linku 158 nebo se osobně dostavili na nejbližší obvodní oddělení policie a poskytli pořízené záznamy k dalšímu vyhodnocení.

foto: pčr

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 17.10.2019 11:34



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka