V Olympii se podepíší v úterý všichni trenéři i hráči Viktorie

Již toto úterý od 18:00 proběhne v OC Olympia Plzeň autogramiáda celého týmu Viktorie Plzeň. Účast přislíbili taktéž všichni trenéři.

Cílená propagace v Plzni

„Na setkání s fanoušky se těším. A myslím, že můžu hovořit i za všechny mé kolegy,“ říká asistent kouče Pavel Horváth. „Bude to skvělá příležitost se s potkat s našimi příznivci a udělat jim radost tím, že je pozdravíme a podepíšeme jim nějaké předměty. Za tu jejich vynikající podporu se jim můžeme alespoň takto odvděčit,“ doplňuje útočník Marek Bakoš.

Doprovodný program k jedné z největších autogramiád plzeňského klubu za poslední roky začíná už v 17:00 hodin odpoledne. „Pro všechny návštěvníky budou připravené soutěže s fotbalovou tematikou nebo vědomostní kvíz,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. Vyhrát bude možné například vstupenky na nejbližší domácí ligové utkání, ve kterém se Plzeň postaví 1. dubna od 20:15 na domácím stadionu Teplicím.

Na autogramiádu plynule naváže speciální promítání filmu Život, který pro své permanentkáře plzeňský klub připravil (kapacita sálu již byla vyprodána).

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka