V pátek 1.4. se Pod lampu vrací německá shoegaze kometa Jaguwar a nebudou rozhodně sami!

Vážně si neděláme legraci, není to apríl, ale 1.4. se v Divadle Pod lampou uskuteční přátelák Německo vs. Anglie. Na jedný straně a na stejným pódiu se představí shoegazeři Jaguwar (v říjnu byli v Andělu úžasní!) a ????supermagic, což je prej něco jako když smícháš Lingua Nada s Batalj. Uff. V dresu ostrovanů tu máme dvě premiéry a to kolem a kolem math rocku, indie a noise rocku motajcí se Bear Makes Ninja a Alright the Captain. Lineup tak nabitej, že pořadí nejspíše vylosujeme...

Jarní servisní akce AUTO CB

JAGUWAR [De]
shoegaze / noise pop
https://jaguwar.bandcamp.com/album/i-ep


Vříjnu vAndělu potvrdili pověst jedné znejlepších, mladých shoegaze kapel současnosti a už je tu máme zpět! Neskutečný zážitek zaručen a kdo byl osobně, tak ví svý… Jaguwar se dali dohromady v roce 2012 díky lásce k shoegazu a všeobecně hlučným a zároveň melodickým věcem. Oproti Finům Mumrunner sázejí více na kytarové stěny a zastřenější vokál basačky Oyemi. Vlivy My Bloody Valentine, Ride i dalších ikon shoegazu určitě nezapřou, ale žádný kopírky! Podobně jako našivaši Manon Meurt přidávají velkej kus ze sebe a vy se nebojte přijít trošku si nahlas zasnít!

https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?

ALRIGHT THE CAPTAIN [UK]

noisy math / post / jazz rock

http://alrightthecaptain.bandcamp.com/

Vpořádku, kapitáne! Transformujeme naší loď vsupersonickou sílu a budou snáma muset počítat! A jak se budem vyjadřovat? No, slyšel sem o nějakým přesně spočítatelným hudebním stylu, kterej lidem vymejvá mozky a trhá uši. Souhlas, kapitáne, začneme hrát špinavou a hlučnou matiku! A tak začíná příběh kapely, která knám do Plzně vpluje poprvé, ikdyž má za sebou takový námořní bitvy jako třeba sMono, toe, 65daysofstatic, Pelican, Tera Melos, ASIWYFA, Maybeshewill, Adebisi Shank, This Will Destroy You, ZU, Holy Fuck a mnohými, dnes již potopenými kocábkami post everythingového moře.

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


BEAR MAKES NINJA [UK]

indie / alternative / math rock

https://bearmakesninja.bandcamp.com/


Tahle originální trojka ze Sleafordu má vážně talent na skládání chytlavých songů, který baví dokonce i víc než smarty drink. Taky mají talent na skládání anagramů, kdy název kapely nepopisuje její vznik jako takový, ale je jakousi slovní složeninou zkřestních jmen členů! Takže Ben, James a Karina, kytara, basa a bicí. A opravdu se kvůli tomu nikdo nemusel přejmenovat… Zhudebního hlediska se dají zařadit do škatulky alternativního indie math rocku a na cestu po evropě se vydávají za účelem propagace jejich nový desky. LP svýmluvným názvem Shenanagrams a ještě lepším grafickým zpracováním vychází sice až 14.3. , ale my už ji slyšeli a máte se naživo na co těšit!

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


????SUPERMAGIC [De]

http://hallosupermagic.bandcamp.com/releases


Původně měli přiject Lingua Nada, ale nakonec se něco po a doufáme, že to vyjde příště! Kluci německý sou ale kupodivu kreativní a nabídli hned náhradu vpodobě hallo supermagic, nový liepzigstar kapely složený z Siggiho (Lucifer The Lightbearer), Valeka (Sodalane), Adama (Lingua Nada, Okay Tyner) a Michela (Lingua Nada, Lemonion, Sodalane). Kromě jediný demo nahrávky o nich víme jen to, že se máme připravit na střet Lingua Nada a Batalj. No, na což se připravíme teda opravdu rádi!


Kdy: 1.4.2016
Kde: Divadlo Pod lampou
Start: 20:00


Vstup: 120,- (+ předprodej)
https://goout.cz/cs/listky/jaguwar+hoste/yuk/
http://www.plzenskavstupenka.cz/cz/component/ticketseller/title/12494-jaguwar-d-hoste
https://www.smsticket.cz/vstupenky/6657-jaguwar-d-hoste
Music records, Dominikánská 3 , Plzeň
na místě & rezervace: 150,-

Lineup: tba

Fb událost: https://www.facebook.com/events/1743833939184827/

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka