V plzeňském pivovaru se tančilo pro Paraple

Česká televize vysílala v sobotu 11. listopadu večer zábavný benefiční pořad Hvězdy tančí pro Paraple. Ve vtipných choreografiích se představily osobnosti a profesionální tanečníci ze soutěže StarDance společně s osmi tanečníky na vozíku.

Cílená propagace v Plzni

Česká televize vysílala v sobotu 11. listopadu večer zábavný benefiční pořad Hvězdy tančí pro Paraple. Ve vtipných a odvážných choreografiích se představily osobnosti a profesionální tanečníci z minulých ročníků taneční soutěže StarDance společně s osmi tanečníky na vozíku. Pořadem provázeli Tereza Kostková a Marek Eben. Za doprovodu Moon Dance Orchestra Martina Kumžáka a na melodie známých evergreenů tančili Jolana Voldánová, Jan Tománek, Roman Vojtek, Kristýna Coufalová a na vozíku Adam Musil a Tereza Brandtlová, Jan Onder, Dana Batulková, Kateřina Baďurová a na vozíku Majka Nahodilová, Anna Polívková, Michal Kurtiš, Eva Krejčířová a na vozíku Hana Kulhavá, Lukáš Pavlásek, Radek Banga, Veronika Lálová a na vozíku Petr Hubalovský, Dana Morávková, Michal Padevět a na vozíku Roman Charvát, Alice Stodůlková, Matěj Ruppert, Marek Dědík a na vozíku Nina Křehotová a Petr Fila. A v přestávkách mezi tanci Zdeněk Svěrák připomněl význam Járy Cimrmana pro vývoj vozíku.

Díky benefičnímu pořadu Hvězdy tančí pro Paraple získalo Centrum Paraple na svou činnost celkem 10320930 Kč. Ztoho 7180114 Kč byly dary společností Active 24, DB Schenker, FLEXI životní pojištění, Galerie KODL, Kaufland ČR, NF AVAST, Opel ČR a SR, Plzeňský Prazdroj, Toyota Material Handling CZ, Trigema, VS Lechovice a Volkswagen Financial Services, přítomných vsále. Další příznivci a podporovatelé informovali prostřednictvím televizního call centra o darech pro Paraple ve výši celkem 855094 Kč. Prostřednictvím DMS zpráv poslali lidé Centru Paraple dalších 2285722 Kč.

„Získané finanční prostředky využije Centrum Paraple, které je vsoučasné době už středně velkým sociálně rehabilitačním centrem, kzajištění poskytovaných služeb, pro které potřebujeme kvalitní odborný tým a nezbytné technické zajištění. Tyto peníze tvoří významnou část příjmů organizace, které jsou zpoloviny tvořeny dary. Druhou polovinu finančních prostředků získává Paraple zdotací, grantů, vlastní činnosti a příspěvku klientů,“ řekl ředitel Centra Paraple David Lukeš.

Grant Liversage, generální ředitel společnosti Plzeňský Prazdroj, zjejíchž prostor Česká televize pořad vysílala, řekl:

„Těší nás, že jsme byli hostiteli tohoto benefičního večera. Prohloubili jsme tak svou dlouhodobou spolupráci sCentrem Paraple. Od roku 2012 navíc poskytujeme Centru Paraple finanční podporu také prostřednictvím online charitativní aukce uměleckých pivních lahví Pilsner Urquell a ta se díky pozitivnímu ohlasu veřejnosti už stala velmi milou tradicí. Letos slavíme již 175 let od uvaření první várky plzeňského piva a speciální výroční kolekci lahví budeme na serveru iDNES.cz dražit 13. prosince. Věříme, že všechny tyto aktivity Centru Paraple pomohou v poskytování kvalitní péče a služeb, které lidé po poranění míchy potřebují“.

Zdeněk Svěrák, Česká televize a veřejnost se zasloužili o to, že Centrum Paraple má podmínky kpomoci lidem spoškozením míchy. Vroce 1994 podpořili jeho vznik a od té doby každoročním benefičním pořadem pomáhají získat finanční prostředky na jeho činnost. Vážíme si toho a děkujeme.

Zveme Vás - vpražském Obecním domě se 23. listopadu také bude tančit pro Paraple

Česká televize letos potřetí ve spolupráci sCentrem Paraple otevře plesovou sezónu Benefiční tančírnou StarDance, a to opět za hudebního doprovodu Moon Dance Orchestra Martina Kumžáka. Vrámci večera se návštěvníci Obecního domu setkají soblíbenými tanečními dvojicemi soutěže, jako jsou Dana Batulková aJan Onder, Olga Šípková sMarkem Dědíkem, Anna Polívková sMichalem Kurtišem nebo Roman Zach sAndreou Třeštíkovou. Vstupenky jsou kdostání vsíti TicketPro a veškerý výtěžek i letos na svou činnost získá Centrum Paraple.

foto: tomáš lisý

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka