V plzeňském Škodalandu se konají příměstské tábory

Oblíbené příměstské tábory, zaměřené především na kolektivní spoty a in-line bruslení, se ve čtyřech turnusech konají také letošní léto ve Škodalandu.

Cílená propagace v Plzni

Tábory pořádá organizace Sportgen, a že je o ně veliký zájem svědčí i to, že jejich kapacita je naplněna již několik týdnů před začátkem prázdnin.

"Program je zaměřený na sportovní tématiku s důrazem na in-line bruslení. Během týdne si děti vyzkouší nejrůznější sportovní disciplíny a sportovní hry. Značnou část tábora se budou učit a zdokonalovat zábavnou formou v jízdě na in-line bruslích, klademe důraz ale i na rozvíjení osobnosti dětí, týmovou spolupráci a kooperaci a začlenění dětí do kolektivu. Kromě výuky na in-line bruslích tedy budou hrát i nejrůznější pohybové, míčové, raketové a stolní hry," přiblížil programový obsah tábora jednatel společnosti Mgr. Jan Hála.

Příměstské tábory se letos ve Škodalandu konají ve čtyřech turnusech, dvakrát v červenci a dvakrát v srpnu, vždy od pondělí do pátku. Druhý táborový týden přišel děti pozdravit starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer.

"Bohužel, ne všichni rodiče si mohou přes prázdniny vzít delší dovolenou, a tohle je skvělý způsob, jak dětem zajistit zábavu, ale také aktivní vyžití a třeba i nové kamarády. Proto tento počin dlouhodobě podporujeme," uvedl starosta Neubauer, který dětem přivezl jako malý dárek zmrzlinu.

Během příměstských táborů jsou ve Škodalandu všechna sportoviště, včetně in-line dráhy, návštěvníkům k dispozici zcela bez omezení.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka