V Plzni na finálové Grand Prix triumfoval Martin Hebík, srnky ho nerozhodily

Patnáctý finálový díl GIANT LIGY v Plzni se stal kořistí Martina Hebíka (CK Příbram Fany Gastro). Grand Prix v Plzni trochu zpomalily dvě srny, které se zaběhly z nedalekého lesa.

Jarní servisní akce AUTO CB

Naštěstí se jim podařilo uniknout dírou v plotě a nesrazily žádného cyklistu.

Sportovní odpoledne v Plzni na Rapidu odstartovaly mládežnické kategorie, kde byl tentokrát nejrychlejší Richard Kobr (CK Bítovská).

Od startu byl velice aktivní Jan Rajchart (Česká spořitelna – Accolade), který  se několikrát dostal do úniku a sbíral body v jednotlivých průjezdech. Nakonec ho z dobře rozjetého závodu odstavil defekt.

V Plzni se blýsknul junior Vojta Sedláček (CK Příbram Fany Gastroservis), který i díky dlouhému úniku s Martinem Hebíkem (oba CK Příbram  Fany Gastroservis) nasbíral úctyhodných 33 bodů. Což by mu v kategorii Elite stačilo na skvělé 2. místo. Vojtu Sedláčka teď čeká start na Mistrovství světa, kam byl díky výsledkům nominován.

V soutěži aktivity Bageterie Boulevard prestige se blýskl sparťanský mladík Petr Fiala a uhájil tak náskok z minulého týdne.

Martin Hebík si díky vítězství v závodě pojistil třetí místo v celkovém hodnocení seriálu GIANT LIGA PLZEŇ 2017.

V kategorii juniorů tedy triumfoval Vojta Sedláček (CK Příbram Fany Gastroservis). Kategorii Masters jezdce nad 40 let vyhrál Zdeněk Rubáš (AC Sparta Praha). V ženách vybojovala první místo Pavla Havlíková (KC Kooperativa Jablonec n. Nisou), která opět rozhodla až v závěrečném spurtu.

Martin Hebík v cíli: „Chtěli jsme útočit a jít do úniku. To se nakonec podařilo a navíc mi hodně pomohl náš špičkový junior Vojta Sedláček. Máme další vítězství.“

Vojta Sedláček v cíli: „Teď už mě čeká jen Mistrovství světa. Test výkonnosti v Plzni proběhl dobře.“

foto: tereza kotalová


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.09.2017 09:39



4 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka