V Plzni na Grand Prix se očekává souboj aktivity o puntíkovaný dres

GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – Desátý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po týdnu opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

Cílená propagace v Plzni

Martin Boubal, který vyhrál i minulý týden, se tak v Plzni představí v roli lídra seriálu s obrovským náskokem na druhého muže v pořadí Jana Rybu AC Sparta Praha.

Sportovní odpoledne v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce opět odstartují mládežnické kategorie v IL Sano Cupu. Lídrem soutěže je Richard Kobr (Lokomotiva Beroun).

Jedinečný plzeňský ovál pro cyklisty tak ve své přípravě využívají i jezdci ze širokého okolí.

Očekáváme souboj o puntíkovaný dres aktivity. O nejaktivnějšího jezdce měsíce června Bageterie Boulevard prestige (soutěž aktivity) je souboj stále otevřený. Bodově shodný počet bodů na svém kontě má v puntíkách jedoucí Oldřich Novotný (CT Weber) a Tomáš Čapek (Topforex Lapierre pro cycling), oba mají po 7b. Uvidíme, jak na tom bude Denis Rugovac (TUFO Pardus Prostějov), který vynechal minulou Grand Prix a bude dohánět ztracený náskok.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude opět připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Ve středu 19. června od 17:30 hod tak startuje 10. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka