V Plzni pojede ve žlutém dresu Martin Boubal

GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – Třetí závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po Táboře opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

Cílená propagace v Plzni

Martin Boubal, který vyhrál úvodní díl a navázal vítězstvím i v areálu Komora v Táboře, si tak upevnil vedení v soutěži a v Plzni se představí v roli lídra seriálu.

Start v Plzni potvrdil i Martin Hebík stájový kolega Martina Boubala oba (CK Příbram Fany Gastro).

Tým Sparty Praha se vrací ze Srbska, kde absolvovali jezdci 4etapový závod Europe Tour Bělehrad – Banja Luka.  Na plzeňské kriterium by měli být kvalitně připraveni.

Po závodě v Táboře je těsně za Boubalem mladík z týmu TJ KOVO Praha Richard Habermann. Před lety ještě hokejový obránce a dnes opravdový rychlík v koncovkách. Stejně jako Habermann by do celkových výsledků chtěl promluvit i Oldřich Novotný (CT Weber), který podává na jaře stabilní výsledky a patří mu průběžně 3. místo v celkové klasifikaci Giant ligy.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Ve středu 24. dubna od 17:30 hod tak startuje 3. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka